Selecteer een pagina

Team Outsourcing Professionals

Dagelijks zit het team van Outsourcing Professionals voor je klaar om je te helpen met allerhande vragen. Of het nu gaat over je loonstrookje, over ziekteverzuim of over verzekeringen: het team van Outsourcing Professionals helpt je graag.

Ook zitten we klaar voor de ondernemers die overwegen om hun salarisadministratie onder te brengen bij een professional. Het team van Outsourcing Professionals zorgt ervoor dat je zorgeloos met je werk bezig kunt zijn en kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

Team-Payroll-Professionals
Alexander Benjamins

Marcel Hoogervorst

Heb je plannen om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar België? Dan is Marcel Hoogervorst de man die je moet hebben. Deze HR professional zorgt er namelijk niet alleen voor dat de Belgische variant van Outsourcing Professionals in Antwerpen wordt opgezet, maar weet ook alles van de Belgische wet- en regelgeving op het gebied van uitzenden, payrollen en HR.

Waarom een professional?
Marcel is een ondernemende HR-adviseur die niet terugdeinst voor een mooi avontuur. Toen Alexander Benjamins – oprichter en eigenaar van Outsourcing Professionals – hem vroeg om Outsourcing Professionals in België op te zetten, hoefde Marcel hier dan ook niet lang over na te denken. De dienstverlening van Outsourcing Professionals Belgium is gericht op Nederlandse bedrijven die een vestiging in België willen openen of al hebben. Het team van Outsourcing Professionals Belgium fungeert voor die klanten als een verlengstuk van de eigen HR-afdeling. Omdat de wet- en regelgeving op het gebied van uitzenden en personeelszaken in België compleet anders is, laten de klanten van Payroll Professionals Belgium hun Belgische HR-zaken graag en met een gerust hart aan deze tak van Outsourcing Professionals over.

Contact met Marcel?
Mail: marcel@outsourcing-professionals.be
Tel: +32 3808 1225

Alexander Benjamins

Als eigenaar van Outsourcing Professionals is Alexander de man met de strategische visie; een ondernemer in hart en nieren en met een duidelijke mening over het payroll vak. Alexander hecht veel waarde aan service, professionaliteit en persoonlijk, gelijkwaardig contact met klanten. Bij Outsourcing Professionals moet een klant zich thuis voelen.

Waarom een Professional?
Het motto van deze professional is dat je moet doen waar je goed in bent. Als je ergens minder goed in bent, dan laat je die zaken aan een ander over. Alexander is een ondernemer die zijn medewerkers het volle vertrouwen geeft. Met zijn helikopterview weet de ondernemer zijn collega’s te motiveren het beste uit zichzelf te halen en stuurt hij bij waar nodig.

Contact met Alexander?
Mail: info@pprof.be
Tel: +32 3808 1225

Alexander Benjamins
Alexander Benjamins

Peter Klinkhamer

Peter doet, zoals hij zelf zegt, alles! Alles? Ja, echt alles. Zeven jaar geleden kwam de sociale en goedlachse man bij Outsourcing Professionals in dienst. Met zijn jarenlange ervaring wordt Peter door collega’s regelmatig geraadpleegd als interne Wiki en houdt hij zich dagelijks bezig met het bewaken van de processen en ‘de moeilijkere zaken’.

Waarom een Professional?

Peter is niet voor niets gekozen als interne vraagbaak. Deze professional, die het als enige man op de afdeling soms best zwaar heeft, heeft 25 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en wordt door zijn collega’s ook wel ‘de nestor’ genoemd. Peter neemt de tijd voor zijn medemens -of dat nu klant of collega is – en zorgt ervoor dat de organisatie blijft draaien.

Contact met Peter?

Mail: info@pprof.be
Tel: +32 3808 1225

Nienke Kooistra

Bij Outsourcing Professionals is Nienke de vrouw van de financiën. Deze Groningse Friezin begon bij Outsourcing Professionals met een bijbaantje voor één dag in de week naast haar HBO-studie Fiscaal Recht en Economie. Tegenwoordig werkt ze 32 uur op de financiële administratie. Van het inboeken van facturen tot het debiteurenbeheer: Nienke bijt zich erin vast. Heb je een lastig financieel vraagstuk? Geef het aan Nienke en ze is puzzelt net zo lang tot ze het vraagstuk tot op de bodem heeft uitgezocht en uitgeplozen. Naast haar werk bij Outsourcing Professionals is Nienke zeer bedreven in alles wat met sport en spel te maken heeft. Van een potje kaarten tot een hardloopwedstrijd: Nienke is er wel voor te porren. Maar wees gewaarschuwd; ze is bloedfanatiek en kan slecht tegen haar verlies…

Waarom een Professional?

Volgens haar collega’s is Nienke het type ‘stille wateren, diepe gronden’. Hoewel ze niet op de voorgrond treedt, is Nienke een dame die zegt waar het op staat en haar vinger op de zere plek durft te leggen. Ben je op zoek naar een competitieve tegenstander voor een potje schaatsen, hardlopen of fietsen óf heb je een vraag over een factuur? Neem dan contact op met Nienke!

Contact met Nienke?

Mail: info@pprof.be
Tel: +32 3808 1225

Alexander Benjamins