Selecteer een pagina

Outsourcing Professionals

Outsourcing Professionals is het Belgische zusje van Payroll Professionals Belgium. Hét Uitzendbureau dat een persoonlijke benadering voorop zet. We bieden je de mogelijkheid om het belangrijkste deel van jouw bedrijfsvoering uit handen te geven; je personeel. Het team van Outsourcing Professionals begrijpt als geen ander dat je dit alleen doet als je kunt vertrouwen op kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.

federgon

 

Externe personeelsadministratie

We vinden het van groot belang dat je medewerkers echt het gevoel hebben voor jou te werken. Hoewel we de externe afdeling van je bedrijf zijn, zijn we net zo toegankelijk en collegiaal als iedere andere interne afdeling van jouw organisatie. Onze adviseurs kennen je situatie en maken het jou en je medewerkers zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we onder andere door een digitale omgeving voor medewerkers en voor jou als ondernemer te bieden, waar je alle gegevens gemakkelijk kunt terugvinden.

 

Tevreden Outsourcing klanten

Sinds 2006 hebben wij vele bedrijven mogen voorzien van een passende oplossing in flexibele arbeid. Outsourcing Professionals biedt je een team dat gezamenlijk veertig jaar ervaring in de payroll- en flexbranche heeft. Hierdoor kunt u zich bezig houden met de zaken waarin u goed bent, Ondernemen! Wij ontzorgen u bij de inzet van flexibele arbeid.

 

 

 

Contact:

Outsourcing Professionals
Verlatstraat 29
2000 Antwerpen

t. +32 3808 1225
info@outsourcing-professionals.be