Selecteer een pagina

Professionals in Payroll

Payroll Professionals Belgium BVBA is het Belgische zusje van Payroll Professionals bv en Payroll VCU bv uit Groningen. Hét Payroll bedrijf dat een persoonlijke benadering voorop zet. We bieden je de mogelijkheid om het belangrijkste deel van jouw bedrijfsvoering uit handen te geven; je personeel. Het team van Payroll Professionals begrijpt als geen ander dat je dit alleen doet als je kunt vertrouwen op kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.

 

Voor zowel Belgische als Nederlandse opdrachtgevers kunnen wij met onze drie bedrijven voor alle situaties om medewerkers te Payrollen in België en/of Nederland een oplossing bieden. En hiermee de meest efficiënte oplossing aanbieden voor de inzet van tijdelijke medewerkers.

 

Payroll Professionals Belgium BVBA heeft een erkenning BHG in zowel het Brussels gewest (00572-406-20160404) als in het Vlaamse Gewest (VG.2103/U) en is aangesloten bij de Belgische brancheorganisatie Federgonfedergon

 

Externe personeelsadministratie

We vinden het van groot belang dat je medewerkers echt het gevoel hebben voor jou te werken. Hoewel we de externe personeelsadministratie van je bedrijf zijn, zijn we net zo toegankelijk en collegiaal als iedere andere interne afdeling van jouw organisatie. Onze adviseurs kennen je situatie en maken het jou en je medewerkers zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we onder andere door een digitale omgeving voor medewerkers en voor jou als ondernemer te bieden, waar je alle gegevens gemakkelijk kunt terugvinden.

 

Onze nuchtere Groningse mentaliteit helpt ons om ook in de drukke periodes het hoofd koel te houden, zodat jouw personeel haar salaris altijd op tijd en correct ontvangt.

 

Tevreden payroll klanten

Sinds 2006 hebben wij vele bedrijven mogen voorzien van een passende payroll oplossing. In België zijn we nog niet werkzaam in de bouwsector en ook niet voor artistieke sector. Payroll Professionals biedt je een team dat gezamenlijk veertig jaar ervaring in de payroll- en uitzendbranche heeft. Hierdoor kunt u zich bezig houden met de zaken waarin u goed bent, Ondernemen! Wij ontzorgen u van uw personeelsadministratie.

 

 

 

Contact:

Outsourcing Professionals
Verlatstraat 29
2000 Antwerpen

t. +32 3808 1225
info@outsourcing-professionals.be