Selecteer een pagina

Outsourcen HR

HR werkzaamheden outsourcen

Payroll Professionals zorgt ervoor dat u zich kunt bezig houden met de dingen waar u goed in bent. Het in dienst nemen van nieuwe medewerkers is over het algemeen een tijdrovende bezigheid. Bij Payroll Professionals kunnen we deze werkzaamheden geheel of gedeeltelijk van u overnemen.

Op het moment dat u Payroll Professionals inschakelt, dan zorgen wij er proactief voor dat alle zaken die komen kijken bij het in dienst nemen van een nieuwe medewerker, voldoen aan de fiscale en sociale wetgeving die geldt binnen België en het desbetreffende gewest.

Het voordeel van het outsourcen van uw HR zaken in Belgie is dat u snel van start kunt en uw organisatie direct aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. De werkzaamheden die Payroll Professionals voor u kan oppakken, zijn onder andere:

  • Beheer van uw personeels- en salarisadministratie;
  • Communicatie met sociaal secretariaat;
  • Opstart van de (wettelijke) basis van het human resource beleid van de onderneming;
  • Fiscale en sociaal-juridische ondersteuning.

Als het uw personeel betreft, wilt u toch alleen werken met professionals? Daarom, Payroll Professionals!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op het moment dat u ervoor kiest om de outsourcingsactiviteiten aan Payroll Professionals over te dragen, dan zijn de kosten daarvan afhankelijk van de branche waarin de onderneming actief is en de omvang van de onderneming. Daarnaast werkt Payroll Professionals met een opstart fee. Na de opstart betaalt u per maand een bedrag per medewerker.